بازگشت به بلاگ

  • کف سازی آمفی تئاتر

اصول کف ‌سازی آمفی‌ تئاتر

سالن آمفی ‌تئاتر از مکان‌های پرتردد است که کف‌سازی آن اهمیت زیادی دارد. در سالن آمفی تئاتر نباید هیچ صدای مزاحمی وجود داشته باشد که تمرکز حاضرین در سالن را به هم بزند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب شما را با اصول کف سازی آمفی تئاتر آشنا کنیم و مناسب‌ترین کفپوش را به شما معرفی کنیم.

وقتی صحبت از کف سازی سالن است، منظور تجهیز کف سالن با زیر ساز و کفپوش مناسب است. زیرسازی مربوط به سازه ساختمان است و با هدف ایجاد استحکام برای کفپوش مناسب تهیه می‌شود. همچنین اگر زیر سازی با مصالح مناسب و مرغوب انجام نشده باشد، امکان نفوذ رطوبت و آسیب به کفپوش وجود دارد. ساخت سالن آمفی تئاتر طبق اصول باید انجام شود.


ویژگی‌های کف سازی آمفی تئاتر

رعایت استانداردهای لازم در انتخاب کفپوش مناسب، باعث می‌شود، سالن در بازه زمانی طولانی کاربری داشته باشد و رضایت حاضرین در سالن جلب شود. طراح موفق و حرفه‌ای با اصول کف سازی آمفی تئاتر آشنایی دارد و آن‌ها را رعایت می‌کند. موارد زیر مهم‌ترین نکاتی است که در انتخاب کفپوش باید مورد توجه قرار بگیرد.


کفپوش عایق صوت

اولین ویژگی مهمی که در کف سازی آمفی تئاتر باید به آن توجه شود این است که کفپوشی انتخاب شود که عایق مناسبی برای صوت باشد. زیرا رفت و آمد زیاد در سالن باعث تولید سر و صدا می‌شود. به طور مثال کفپوش‌های سنگی و سرامیکی هنگام راه رفتن صدایی تولید می‌کنند، در حالی که اگر برای کف سازی سالن از موکت استفاده شود، صدای قد‌م‌ها شنیده نمی‌شود. بهتر است بدانید آکوستیک بودن سالن آمفی تئاتر ویژگی مهمی است؛ به همین دلیل علاوه بر کف سازی مناسب، انتخاب دیوار پوش هم اهمیت دارد.


زیبایی کفپوش سالن

زیبایی ظاهری کفپوشی که در سالن آمفی‌تئاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، در انتخاب آن تاثیر گذار است. زیرا سالن باید شیک و مدرن جلوه کند. انتخاب کفپوش با ظاهر نامناسب به عنون نقطه ضعف کار طراحی سالن تلقی می‌شود.

به طور مثال موزاییک یکی از کفپوش های پرکاربرد است که در مکان‌های مختلف نصب می‌شود. موزاییک ارزان قیمت است و ماندگاری زیادی دارد، اما به دلیل اینکه ظاهری شکیل ندارد و راه رفتن روی آن سر و صدا دارد، در سالن آمفی تئاتر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.


کفپوش عایق حرارتی و سرما

طراح آمفی تئاتر برای کسب رضایت حداکثری حاضرین در سالن، باید به عایق بودن کف در برابر حرارت و سرما هم توجه کند. با توجه به اینکه هزینه گرمایش و سرمایش آمفی تئاتر زیاد است، لازم است از اتلاف انرژی در سالن جلوگیری شود.

یکی از مواردی که باعث می‌شود انرژی گرمایشی یا سرمایشی در سالن هدر نرود، کف سازی آمفی تئاتر است. زیرا همان‌طور که از درز درب و پنجره یا دیوارها انرژی هدر می‌رود، از کف سالن آمفی تئاتر هم انرژی هدر می‌رود.


مقاومت و ماندگاری بالای کفپوش

برای کف سازی آمفی تئاتر لازم است به ماندگاری و مقاومت کفپوشی که در سالن استفاده می‌شود هم توجه کنیم. قاعدتا برای کارفرما خوشایند نیست مدتی کوتاه بعد از کف سازی آمفی تئاتر مجبور شود آن را تعمیر یا تعویض کند و بابت آن هزینه مضاعفی پرداخت کند. کفپوشی که برای سالن انتخاب می‌شود باید در برابر رفت و آمدهای مکرر، ضربه و رطوبت مقاوم باشد.

به جز مواردی که بیان کردیم در انتخاب کفپوش باید به مقاومت آن در برابر آتش‌سوزی هم توجه داشته باشیم. زیرا بروز آتش‌سوزی در سالن و عدم استفاده از کفپوش مناسب، منجر به خسارت مالی زیادی می‌شود.

تیم پارس ویونا تجهیزات آمفی تئاتر  را با بهترین کیفیت انجام می دهد.

قابلیت شستشوی کفپوش

نکته مهم دیگری که در کف سازی آمفی تئاتر باید به آن توجه شود این است که کفپوش باید قابلیت شستشو و تمیز کردن داشته باشد. نظافت سالن مطابق با برنامه زمانی منظم، در زیبایی ظاهری آن تاثیر دارد، از طرف دیگر موجب ایجاد جلوه بهتری از سالن در ذهن حاضرین در سالن می‌شود.

به طور مثال کف سازی آمفی تئاتر با کف کاذب گالوانیزه گزینه مناسبی است. زیرا ورق گالوانیزه نسبت به مصالح دیگر سبک و ظریف هستند و نیازی به زیر ساخت‌های دیگر نظیر فولاد یا آلومینیوم ندارند. حتی استفاده از ورق گالوانیزه از نظر اینکه نیازی به روکش ندارند هم مناسب است. البته با توجه به اینکه جنس این ورق‌ها استیل است، در صورت تمایل می‌توان هر نوع روکشی را هم روی آن اجرا کرد.


هزینه نگهداری پایین کفپوش

مصالحی که برای کف سازی آمفی تئاتر مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید هزینه نگهداری پایین داشته باشند تا استفاده از آن به‌صرفه باشد. با توجه به اینکه در سالن آمفی تئاتر رفت و آمدهای مکرری صورت می‌گیرد، تعمیر یا بازسازی پرهزینه مشکلاتی را ایجاد می‌کند.


قیمت کف سازی آمفی تئاتر

تجهیز سالن آمفی تئاتر کار ساده‌ای نیست و نیاز به صرف زمان و هزینه دارد. در سالن آمفی‌تئاتر باید اصول و قواعد خاصی رعایت شود تا هزینه صرف شده برای تجهیز سالن هدر نرود. با توجه به تاثیری که کف سازی در زیبایی سالن و رضایت حاضرین دارد، سوال اغلب کارفرمایان این است هزینه کف سازی آمفی تئاتر چقدر است و چه میزان بودجه‌ای را باید به آن اختصاص دهند.

واقعیت این است که هزینه کف سازی آمفی تئاتر بستگی به نوع مصالح مورد استفاده و ابعاد سالن دارد. هر چقدر مساحت سالن بزرگتر باشد و مرغوبیت مصالح بیشتر باشد، هزینه تجهیز سالن آمفی تئاتر هم بیشتر می‌شود.


کف سازی آمفی تئاتر از کارهای تخصصی است که نیازمند تجربه و مهارت است و هر فردی از عهده انجام آن بر نمی‌آید. در این مطلب سعی کردیم راهنمای کاملی درباره اصول کف سازی در سالن آمفی تئاتر در اختیار شما قرار دهیم تا اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید. امیدواریم این اطلاعات در انتخاب کفپوش مناسب به شما کمک کند.

شرکت پارس ویونا در زمینه طراحی، مشاوره و اجرای دکوراسیون داخلی سالن سینما، سالن همایش و سالن آمفی تئاتر فعالیت دارد. همچنین اقدامات ضروری برای آکوستیک کردن سالن و استفاده از تجهیزات صوتی و تصویری را نیز انجام می‌دهد. مزیت بهره‌مندی از خدمات این مجموعه این است که تعرفه‌های مناسبی برای خدمات تعیین می‌کند و در کوتاه‌ترین زمان سفارشات را آماده می‌کند.