بازگشت به بلاگ

  • پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر

بهترین پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر

طراحی آمفی تئاتر به‌شکل استاندارد نیازمند رعایت ضوابط و استانداردهای خاصی است. یکی از این استانداردها مربوط به پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر است. در این مطلب قصد داریم نکات بااهمیتی که در انتخاب پوشش دیوار آمفی تئاتر باید مورد توجه قرار بگیرد را بررسی کنیم.

مطالعه بیشتر: پوشش دیوار سالن کنفرانس

صدا چگونه پخش می‌شود؟

صدا انرژی فیزیکی است که با پراکنده شدن منابع لرزشی ایجاد می‌شود. این انرژی مانند موج در هوا پراکنده می‌شود. با توجه به اینکه صدا با لرزش ذرات هوا گسترش پیدا می‌کند، ممکن است در برخورد با دیوارها، صدا تقویت شود یا به‌صورت آزاردهنده منتشر شود.

انتخاب پوشش دیوار آمفی‌ تئاتر، سالن سینما، سالن همایش و سایر اماکنی که کیفیت صدا در آن اهمیت دارد باید با دقت انجام شود.


مصالح پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر

تجربه مطلوب و رضایت‌بخش حاضرین در سالن در گرو انتخاب مصالح سالن آمفی تئاتر است. همان‌طور که پوشش کف یا سقف آمفی تئاتر یا درب و پنجره سالن باید به دقت انتخاب شود، انتخاب پوشش دیوار آمفی تئاتر هم باید مورد توجه قرار بگیرد. در انتخاب پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر باید موارد زیر را در نظر داشته باشیم.

برای آشنایی با صندلی سینمایی،همایش و آمفی تئاتر به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

زیبایی پوشش دیوار آمفی تئاتر

مهم‌ترین ویژگی پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر زیبایی بصری است. قطعا تمام حاضرین در سالن ترجیح می‌دهند در محیطی حضور داشته باشند که شیک و لاکچری باشد. پوشش دیوار آمفی تئاتر با mdf بر زیبایی ظاهری سالن و جلب نظر حاضرین تاثیر دارد.

به علاوه اینکه mdf طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی دارد که انتخاب را آسان‌تر می‌کند. البته برای اینکه از mdf استفاده شود و سالن عایق صدا باشد، می‌توان از پشم شیشه پشت ورق‌های mdf استفاده کرد؛ با این اقدام هیچ صدایی وارد سالن آمفی تئاتر نمی‌شود.


نور پردازی در پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر

یکی از اقداماتی که برای زیبا سازی سالن آمفی تئاتر می‌توانیم انجام دهیم، استفاده از نور پردازی است. به طور مثال در سالن‌هایی که از کاغذ دیواری برای پوشاندن دیوار استفاده شده است، نور پردازی‌های مخفی روی پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر، باعث جلوه بیشتر سالن می‌شود.


دوام و ماندگاری

کارفرمایی که قصد تجهیز سالن آمفی تئاتر را دارد، به ماندگاری پوشش اهمیت زیادی می‌دهد. برای هیچ فردی خوشایند نیست که مدتی کوتاه بعد از تجهیز یک مکان، مجبور به تعویض یا بازسازی آن باشد. به همین دلیل در انتخاب پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر لازم است از مصالحی استفاده شود که برای مدت طولانی قابل استفاده باشند و نیاز به صرف هزینه برای بازسازی نداشته باشند.


آکوستیک دیوار سالن آمفی تئاتر

سالن آمفی تئاتر باید ساکت باشد؛ کسی که در سالن حضور دارد، نباید هیچ صدای مزاحمی را از بیرون بشنود. حتی صداهای داخل سالن هم نباید پژواک داشته باشند و موجب نارضایتی حاضرین در سالن شوند. تمام این مواردی که ذکر کردیم با آکوستیک کردن انجام می‌شود.


آکوستیک کردن پوشش دیوار آمفی‌ تئاتر چیست؟

آکوستیک کردن سالن آمفی تئاتر نیازمند ابزارها و تجهیزات مختلفی است. تمام قسمت‌های سالن آمفی تئاتر مانند سقف، کف، پنجره، سیستم‌های سرمایشی باید آکوستیک باشند و فقط پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر نیاز به آکوستیک کردن ندارد.

دیوارهای سالن آمفی تئاتر باید به طور مناسبی ایزوله شده باشند تا نشت صدا به کمترین حد برسد. ابزارها و تجهیزات مختلفی که برای عایق کردن دیوار مورد استفاده قرار می‌گیرند، به خوبی می‌توانند از پژواک صدا و نفوذ صداهای مزاحم جلوگیری کنند. موارد زیر ابزارهای پوشش دیوار آمفی تئاتر و آکوستیک نمودن آن هستند.


پانل جاذب صدا پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر

جاذب صوت یا Sound Absorbers به پنل‌هایی نظیر پنل آکوستیک لاین، فوم هرمی، ایزولاتور و پنل آکوستیک تخم مرغی گفته می‌شود. این پنل‌ها فرکانس‌های بالا را حذف می‌کند و میزان ریورب‌ها را کاهش می‌دهند.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که ریورب چیست و چرا باید میزان آن کاهش پیدا کند. ریورب به انعکاس صدایی گفته می‌شود که منبع تولید کننده صدا در محیط از خود تولید می‌کند. بنابراین صدای تولید شده در محیط به اجسام سخت و نرمی که در مسیر قرار دارد برخورد می‌کند و انعکاس پیدا می‌کند. فرایند برخورد انعکاس‌ها به قدری ادامه پیدا می‌کند که قدرت آن‌ها ضعیف شود و دیگر شنیده نشود. پس پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر قطعا به ابزاری نیاز دارد که ریورب را کاهش دهد.

پنل‌های جاذب صوت از ترکیبات با سلول باز مانند فوم پلی‌ یورتان ساخته می‌شوند تا به دلیل ساختار بازی که دارند بتوانند امواج صوتی را جذب کنند. شکل فیزیکی این پنل‌ها هم مسطح است که کارکرد آن‌ها را افزایش می‌دهد.

فوم‌های آکوستیک در مقایسه با شانه تخم مرغ برای پوشش دیوارآمفی تئاتر پرکاربردتر هستند. این فوم‌ها به شکل هرمی برش شده‌اند. ساختار سلول باز و شکل هرمی این فوم‌ها باعث شده بتوانند بر روی فرکانس‌های بالا و میانی هم تاثیرگذار باشند.


انواع آکوستیک در سالن آمفی تئاتر

متریال‌ و شیوه‌های آکوستیک سالن آمفی تئاتر متنوع است. یکی دیگر از تقسیم‌بندی‌های آکوستیک، انجام آن قبل از دکوراتیو و بعد از دکوراتیو است.


آکوستیک قبل از دکوراتیو

در این شیوه برای پوشش دیوار آمفی تئاتر پس از آهن کشی اقدامات آکوستیک انجام می‌شود. مصالحی که در این شیوه استفاده می‌شوند، پشم سنگ و پشم شیشه هستند که روی پروفیل نصب می‌شوند.


آکوستیک بعد از دکوراتیو

پس از نصب دکوراتیو دیوار سالن آمفی تئاتر می‌توان با چرم و پارچه، پنل‌های شیاردار، پانچ‌های مختلف روی دیوار یا پنل‌های پشمی، سالن آمفی تئاتر را آکوستیک کرد. با توجه به اینکه انجام این شیوه، بعد از دکوراتیو سالن آمفی تئاتر است، بسیار پرکاربرد است.


پوشش دیوار آمفی‌ تئاتر یکی از موارد بااهمیتی است که از نظر طراحان دکوراسیون داخلی دور نمی‌ماند. مناسب‌ترین پوشش دیوار آمفی تئاتر باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد تا بتوان به کارایی مورد انتظار دست پیدا کرد. این مطلب راهنمای کاملی است که اطلاعاتی درباره پوشش دیوار سالن آمفی تئاتر در اختیار شما قرار می‌دهد. امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید باشد.

شرکت پارس ویونا اقدامات طراحی و اجرای معماری داخلی، آکوستیک کردن سالن‌ اجتماعات، سینما، آمفی‌تئاتر و سالن تئاتر را انجام می‌دهد. همچنین می‌توانید برای دریافت مشاوره‌های تخصصی با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید تا اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار دهند.